|
|
|
آرشیو                      اهواز تعطيل اعلام شد                    فشار به نمایندگان برای پس گرفتن استیضاح                    قدرت الله علیخانی: روزنامه جوان دروغ گفته و حق شکایت محفوظ است                    انتقاد نماینده تهران از افزایش بی رویه قیمتها در نزدیکی ماه رمضان                    ۴۰۰ مسافر به دلیل تاخیر پرواز در فرودگاه امام خمینی سرگردان شدند                    یک مسوول کیهان: جریانی می‌خواهد اطراف رهبری را خالی کند                    رسيدگي به دعواي مشارکت نسبت به تصميم کميسيون ماده 10                    تذکر 18 نماینده به احمدی نژاد                    پيام رهبر انقلاب به مناسبت هفتمين روز شهادت جمعي از مردم زاهدان                    کواکبیان: ظاهرا قرار است بلای مخابرات بر سر سایپا نیز آورده شود                    اعتراض قنبری به به عدم قرائت گزارش تفحص از مخابرات                    اعظم ویسمه آزاد شد                    شجونی از پشت پرده اختلافات جامعه وعاظ می گوید: امیری فر گفت ماهی 5 میلیون تومان از مشایی می گیرد                    آغاز جلسه علني مجلس با غيبت 50 نماينده                    فارس: اطلاعات ارزشمندي از سازمان اطلاعات آمريكا توسط اميري به ايران منتقل شد                    عسگراولادي : تعامل احزاب در چهارچوب منشور فعاليت احزاب                    قنبری: تحقیق و تفحص برای دریافت غرامت از عراق بعد از تعطیلات مجلس                    آیت‌الله هاشمی: ضربه خوردگان از انقلاب، برای رسیدن به اهداف خود خیز برداشته‌اند                    زلزله در استان‌های فارس و هرمزگان                    پزشکیان: دولت از لحاظ قانونی و شرعی موظف به تمكین در برابر قانون است
يک‌شنبه - ۱۰ مرداد ۱۳۸۹

 
ارسال خبر به دوستان نسخه مناسب چاپ
چهارشنبه - ۲۸ آذر ۱۳۸۶

تذکر دکتر پیرموذن به باهنر : جایگاه مجلس را چنان پایین کشیده اید که بود و نبود نماینده و مجلس فرقی ندارد


مخبر فراکسیون اقلیت مجلس نسبت به عدم حضور وزیر امور خارجه برای پاسخگویی به سئوال وی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی پس از یک ماه مهلت، انتقاد کرد.

 نورالدین پیرموذن نماینده اردبیل در جلسه علنی امروز در اخطار قانون اساسی با استناد اصل 77 و 88 و در تذکر آئین نامه ای با استناد به مواد 194 و بند 6 و 11 ماده 23 اظهار داشت: همزمان با سفر پوتین در 28 مهر  در خصوص سرنوشت تلخ و دردناک دریای خزر سئوالی را تقدیم هیئت رئیسه کردم و این سئوال در دستور کار کمیسیون امنیت ملی قرار گرفت.

وی افزود: قانون می گوید ظرف 10 روز وزیر باید پاسخگوی سئوال باشد. اگر نتوانست یک ماه مهلت دارد تا پاسخ دهد. بنده سر یک ماه تذکر دادم و دکتر حداد عادل گفتند باید در دستور کار کمیسیون امنیت ملی قرار گیرد.

نماینده اردبیل تصریح کرد: دیروز این مورد دستور کار کمیسیون امنیت ملی بود به چاپ هم رسیده بود اما پس از چاپ وزیر اطلاع داده بود که من نمی آیم.

مخبر فراکسیون اقلیت مجلس خطاب به باهنر که ریاست جلسه را بر عهده داشت ، خاطر نشان کرد: یکی از دلایل عدم حضور نمایندگان در مجلس این است که شما جایگاه مجلس را چنان پایین کشیده اید که بود و نبود نماینده در مجلس هیچ نقشی ندارد و ما صرفا کارخانه تولید قانون شده ایم.

وی با اشاره به سفر متکی به حج تصریح کرد: چرا باید این سئوال در دستور کار جلسه چاپ شده است، یعنی دستگاه دیپلماسی نمی دانست گفتند پنج شنبه وزیر می آید، شنبه گفتند نمی آید، یکشنبه گفتند می آید و در نهایت دوشنبه گفتند نمی آید. یعنی یک دستگاه دیپلماسی متوجه نیست که 4 روز دیگر در مملکت چه اتفاقی خواهد افتاد؟ در نهایت هم می گویند مقصر مجلس است که به وظیفه خود عمل نمی کند.

نماینده اردبیل تصریح کرد: ما در مقابل تاریخ پاسخگو خواهیم بود که این مجلس و جایگاه آن کجاست و برای سرنوشت دریای خزر چه اتفاقی افتاده است؟

وی افزود: ما اگر به عنوان نمایندگان ملت ندانیم که چه اتفاقی صورت گرفته فردا در مقابل مردم چه پاسخی داریم.

محمدرضا باهنر که ریاست جلسه علنی امروز را بر عهده داشت، تذکر پیرموذن را وارد دانست و گفت: البته نمایندگان هم حق دارند اگر وزیر با دلایل غیر موجه از دیدگاه نماینده در کمیسیون حضور پیدا نکرد، اعلام کنند ، ما در نوبت دستور در صحن علنی می گذاریم.

وی ادامه داد: متاسفانه ما سئوالات زیادی هم داریم که در نوبت صحن علنی است و باید تعادلی بین سئوال و قانونگذاری ایجاد کنیم.

*مهر
 


نظر کاربران در مورد این خبر :
محمدی
نام :
 
دولت مهرورز نیازی به پاسخگویی ندارد.
نظر :
 

علي
نام :
 
اين دولت به هيچ كس پاسخگو نيست
نظر :
 

از اردبيل
نام :
 
من از اقاي دكتر تشكر مي كنم
نظر :
 

آخرین اخبار
 
Hosting by webramz