|
|
|
آرشیو                      گزارش تصویری: وقايع و رخدادهاي انقلاب اسلامي در تهران                    پورفاطمی: نوه امام نماينده بيت ايشان محسوب مي شود                    سردارجزایری: هرگونه ارتباط با رسانه‌هاي بيگانه جرم قطعي تلقي مي‌شود                    حسن روحاني: چماق اتهام را بر سر منتقدان نکوبيم                    اخبار ویژه جمهوری اسلامی 4 شنبه                    اخبار ویژه آفتاب یزد 4 شنبه                    بشارتی: خوب است يك يا دوروزنامه منتقد وجود داشته باشد                    رئيس كل دادگستري تهران: اگر به مردم ظلم كنيم عواقبش را مي‌بينيم                    تصادف منجر به جرح موسوي لاري                    اطلاعيه دفتر آيت‌الله جوادی آملی درباره اخبار منتسب به ایشان                    عليرضا بهشتي آزاد شد                    همه چيز در باره دندان عقل                    پیروزی پرگل سپاهان برای حرکت به سوی قهرمانی                    عکس: ديدار كانون زندانيان سياسي مسلمان با آیت الله هاشمی                    دادسراي عمومي و انقلاب تهران اعلام كرد:محكوميت قطعی بهزاد نبوي به 5 سال زندانصدور حکم اعدام برای یک متهم حوادث عاشورا                    هاشمي رفسنجاني: پرهيز از افكار افراطي، از ضرورت‌هاي رشد جامعه است                    بیانیه دو تشکل اصلاح طلب درخصوص 22 بهمن                    بیانیه آیت‌الله‌ صافی گلپایگانی                    مهر خبر داد : علیرضا بهشتی آزاد می شود                    ترابی: مسئولان از تريبون‌ها مراقبت كنند تا شعارهاي انحرافي سر داده نشود
چهارشنبه - ۲۱ بهمن ۱۳۸۸

کاردانی به کارشناسی_کارشناسی ارشد
پرستاری مامایی
به همراه کلیه منابع کارشناسی ارشد
http://esina.ir
ارسال خبر به دوستان نسخه مناسب چاپ
سه‌شنبه - ۹ بهمن ۱۳۸۶

مرتضي حاجي:چرا بايد كارهايي انجام شود كه بزرگان آن را رفع و رجوع كنند

ایسنا : رييس ستاد ائتلاف اصلاح طلبان تهران بزرگ گفت: بر ادامه فعاليت انتخاباتي تاكيد داريم ضمن آنكه به موازات آن بايد تلاش كنيم رفتارهاي شخصي و برخوردهاي غيرقانوني يا متوقف شود يا به حداقل كاهش پيدا كند.

مرتضي حاجي  افزود: جلسه‌اي كه بزرگان اصلاحات يعني بزرگان و شخصيت‌هاي برجسته نظام جمهوري اسلامي و افراد خوش نام و مورد علاقه مردم داشتند به دليل نگراني از خبرهاي رسيده از رد صلاحيت‌ها بود؛ چراكه وجود اين نگراني در ميان اقشار مردم و به طريق اولي در ميان كساني كه در سطح بالاتري از اعتماد مردم قرار دارند و احساس مسووليت سنگيني مي‌كنند، طبيعي است.

وي با بيان اين‌كه " انتخابات عرصه تصميم‌گيري مردم است" ادامه داد: گرچه اين رفتارها كه شاهدش هستيم، ميدان را براي انتخاب مردم تنگ مي‌كند و فضاي رقابتي را به حداقل ممكن كاهش مي‌دهد اما به هرحال بايد اين انتخابات را حمايت كرد و براي آن رسميت قائل شد و با استفاده از همين ساز و كار تلاش كرد كه فرصت براي مناسبترين انتخاب توسط مردم فراهم شود. اگرچه تحمل رقيبي كه در قدرت قرار دارد راحت نيست، اما دلسوزان كشور بايد طبق ساز و كار قانوني نظام انتخاباتي را پاسداري كنند.

وي تاكيد كرد: مجريان و متصديان انتخابات بايد متكي به قانون باشند، ما صبر مي‌كنيم، ببينيم در مراحل بعدي چه خواهد شد. در عين حال بايد از هر فرصتي كه قانون جاري كشور براي پيگيري حقوق نامزدهاي رد صلاحيت شده دارد، استفاده كنيم. با اين انديشه كه اين حق ، حق نامزدها و هم حق راي دهندگان است.

حاجي با بيان اين‌كه " كشور و جمهوري اسلامي از براي جناح و گروه خاصي نيست و نبايد باشد" گفت: توصيه و تاكيد من در ادامه فعاليت انتخاباتي است، ضمن آن‌كه به موازات آن بايد تلاش كنيم رفتارهاي شخصي و برخوردهاي غيرقانوني يا متوقف شود يا به حداقل كاهش پيدا كند.

وي با اشاره به نشست مشترك خاتمي، هاشمي و كروبي ادامه داد: در مورد جلسه اين سه عزيز نيز بايد بگويم آن‌ها دوستان قديمي هستند و به صورت مداوم ديدارهايي با هم دارند كه البته اين اولين جلسه در مورد انتخابات به صورت خاص و رسمي برگزار شد و ادامه خواهد داشت. ضمن آن‌كه ما از نظرات اين سه شخصيت پيروي كرده و به آن احترام مي‌گذاريم اما نبايد اين‌گونه رايزني‌ها سنتي شود تا كساني كه بايد پاسخگوي عملكرد خود باشند، كارهايي را انجام دهند كه بزرگان آن را رفع و رجوع كنند.

حاجي با بيان اين‌كه " آيا اين منطق عقلاني است كه از هفت هزار و اندي نفر حدود دو هزار نفر رد صلاحيت شوند؟" خاطرنشان كرد: اين عملكرد با چه منطقي قابل دفاع است. اين كه كسي كه از كودكي با نماز و عبادت و التزام به اسلام بزرگ شده و به خاطر آن مبارزه كرده و به زندان افتاده يك باره به او بگويند كه تو را به دليل عدم ديانت و قبول نداشتن جمهوري اسلامي رد صلاحيت كرده‌ايم و حداقل نگويند احراز صلاحيت نكرديم. نمي‌دانم با كدامين عقلانيت اين موضوع را مطرح مي‌كنند.

وي افزود: در شب‌هاي گذشته گزارشي از يكي از شبكه‌هاي تلويزيوني در خصوص شرايط انتخابات پارلماني كشورهاي مختلف پخش شد، اما اين نكته قابل توجه است كه اگر مي‌خواهند به مردم نشان دهند كه همه كشورها براي انتخابات شرايط دارند، بايد اين شرايط را در كنار نوع رفتاري كه با نامزدهاي ساير كشورها مي‌شود، قرار داد و آن را با كشور ما و نوع رفتاري كه با نامزدهاي انتخاباتي ما مي‌شود مقايسه كرد. اين‌كه آن‌ها چقدر در برابر عملكرد خود پاسخگو هستند و ما چقدر.

رييس ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان تهران بزرگ خاطرنشان كرد: كجاي دنيا چنين است كه افرادي را كه در گذشته مسووليت‌هاي كليدي داشته‌اند به اتهام عدم باور وعدم التزام به ارزش‌هاي مبنايي رد كنند. اين محل بحث است و بعيد به نظر مي‌رسد كه رايزني‌هاي بزرگان نيز نگاه‌هاي اين نوع افراد را اصلاح كنند اما به هر حال اين‌كه اين شخصيت‌هاي دلسوز تلاش مي‌كنند تا اين رفتارها را اصلاح كنند گامي اميدوار كننده و قابل تحسين است ما براي اين سه عزيز آرزوي موفقيت مي‌كنيم تا بتوانند اين‌گونه رفتارها را اصلاح كنند


آخرین اخبار
 
Hosting by webramz