|
|
|
آرشیو                      گزارش تصویری: وقايع و رخدادهاي انقلاب اسلامي در تهران                    پورفاطمی: نوه امام نماينده بيت ايشان محسوب مي شود                    سردارجزایری: هرگونه ارتباط با رسانه‌هاي بيگانه جرم قطعي تلقي مي‌شود                    حسن روحاني: چماق اتهام را بر سر منتقدان نکوبيم                    اخبار ویژه جمهوری اسلامی 4 شنبه                    اخبار ویژه آفتاب یزد 4 شنبه                    بشارتی: خوب است يك يا دوروزنامه منتقد وجود داشته باشد                    رئيس كل دادگستري تهران: اگر به مردم ظلم كنيم عواقبش را مي‌بينيم                    تصادف منجر به جرح موسوي لاري                    اطلاعيه دفتر آيت‌الله جوادی آملی درباره اخبار منتسب به ایشان                    عليرضا بهشتي آزاد شد                    همه چيز در باره دندان عقل                    پیروزی پرگل سپاهان برای حرکت به سوی قهرمانی                    عکس: ديدار كانون زندانيان سياسي مسلمان با آیت الله هاشمی                    دادسراي عمومي و انقلاب تهران اعلام كرد:محكوميت قطعی بهزاد نبوي به 5 سال زندانصدور حکم اعدام برای یک متهم حوادث عاشورا                    هاشمي رفسنجاني: پرهيز از افكار افراطي، از ضرورت‌هاي رشد جامعه است                    بیانیه دو تشکل اصلاح طلب درخصوص 22 بهمن                    بیانیه آیت‌الله‌ صافی گلپایگانی                    مهر خبر داد : علیرضا بهشتی آزاد می شود                    ترابی: مسئولان از تريبون‌ها مراقبت كنند تا شعارهاي انحرافي سر داده نشود
چهارشنبه - ۲۱ بهمن ۱۳۸۸

کاردانی به کارشناسی_کارشناسی ارشد
پرستاری مامایی
به همراه کلیه منابع کارشناسی ارشد
http://esina.ir
ارسال خبر به دوستان نسخه مناسب چاپ
دوشنبه - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷

مبنای قضاوت کیهان در ارزیابی اظهارات خاتمی چیست؟

حسن واعظ : برخوردهای تخریبی که روزنامه کیهان علیه برخی چهره ها در پیش گرفته انتظار می رود در طلیعه گمانه زنی های انتخابات ریاست جمهوری آتی شدت و حدتی بیشتر یابد و بیشتر و گسترده تر به تخریب چهره هایی که اندک احتمالی برای ورود آنها به کارزار رقابت ها می دهد،بپردازد و این قاعده مسبوق به سابقه نام سید محمد خاتمی را بیش از گذشته در معرض افتراها و توهین ها قرار می دهد تا مگر ترس کیهانیان از  سایه افکنی خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری رنگ ببازد.

تکرار مکرر نام خاتمی در ستون های خبری،نظری،تحلیلی،تخریبی و ... کیهان گاه با چنان استدلالات نسنجیده ای توامان می شود که داعیه داران مقابله با تحریف کنندگان نظرات حضرت امام(ره) خود به دام تحریفی واقعی می افتند و دامن آنانی که یار و همراه امام(ره)بودند را به انواع افتراها می آلایند،حتی چهره ای چون سید محمد خاتمی را که امام (ره)وی را "فرزند فاضل،باتقوا و متعهدمان"خواند.(صحیفه امام؛جلد 21،صفحه 17)

 کیهان در ستون خبر ویژه شماره امروز خود نوشت:« سخنان اخیرسید محمد خاتمی درخصوص مساله صدور انقلاب که روزجمعه در موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) ایراد شد، رسانه های بیگانه و به خصوص رادیو فردا-رسانه وابسته به سازمان جاسوسی آمریکا (سیا)- را به وجد آورد! رادیو فردا روز گذشته در تحلیل سخنان اخیر سیدمحمد خاتمی اعلام کرد:«رئیس جمهور سابق جمهوری اسلامی ایران گفت: «منظور آیت الله خمینی از صدور انقلاب این نبوده است که ما اسلحه بگیریم و در دیگر کشورها انفجار ایجاد کنیم(!)» رادیو فردا که از اظهارات خاتمی در انتساب تروریسم به جمهوری اسلامی(!) به شعف آمده بود، بلافاصله افزود: «آقای خاتمی در حالی این سخنان را بیان می کند که ارائه مدارکی مبنی بر حمایت ایران از شبه نظامیان عراقی توسط ارتش آمریکا در هفته گذشته سفر یک هیئت عراقی به ایران را در پی داشت. آمریکا همواره ایران را متهم به تامین سلاح، پشتیبانی و آموزش شبه نظامیان شورشی در عراق می کند تا بدین وسیله خشونتها را در عراق دامن بزند.»(!) همین حال سایر رسانه های غربی نیز نظیر خبرگزاری آمریکایی آسوشتیدپرس و خبرگزاری فرانسه با انعکاس گسترده سخنان محمد خاتمی این اظهارات را نشانه اعتراف ایران به اقدامات خشونت آمیز در سایر کشورها دانستند!بدیهی است آقای خاتمی باید پاسخگوی این اظهارات ضدملی خود باشد و توضیح دهد که چرا مواضعی اتخاذ می کند که در آن جز از مخدوش کردن چهره منور نظام جمهوری اسلامی و تائید مواضع خصمانه و اتهامات بی اساس استکبار، چیز دیگری را نمی توان سراغ گرفت!»

نظر گردانندگان کیهان را به این بخش از اظهارات سید محمد خاتمی درباره شعار حضرت امام مبنی بر «صدور انقلاب»  جلب می نمائیم:« امام چه می‌خواست و منظورش از صدور انقلاب چه بود؟ این که ما اسلحه بگیریم و در دیگر کشورها انفجار ایجاد کنیم و گروه‌هایی درست کنیم که در دیگر کشورها خرابکاری کنند؟ امام به شدت با این رفتارها مخالف بود و برخورد می‌کرد. منظور امام این بود که ما این جا الگو بسازیم؛ یعنی انسان ببیند که در این جامعه اقتصاد و علم و حرمت انسان‌ها خوب است و سیر جامعه به سمت رفع فاصله طبقاتی و ایجاد رفاه نسبی و بهبود اوضاع و احوال در همه مسایل است و این مهم‌ترین راه صدور انقلاب بود. اگر ما این الگو را بد بسازیم و یا کاری کنیم که دشمن بتواند جنبه‌های مثبت این الگو را بپوشاند و جنبه‌های منفی را جلوه بدهد و یا جا بیندازد، این بزرگ‌ترین خیانت به اسلام و انقلاب است.»

کیهان این اظهارات را "ضد ملی"! و موجب "مخدوش کردن چهره منور نظام جمهوری اسلامی" می داند؛حال آنکه این برداشت خاتمی سنخیت تام و تمام با بیانات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی دارد که از بد روزگار کیهانیان سعی در تحریف و کج فهمی آن دارند.حال سخنان خاتمی را مقایسه کنید با فرمایشات امام خمینی که فرمودند:«ما می گوییم "انقلابمان را می خواهیم صادر می کنیم"،می خواهیم این را صادر کنیم،می خواهیم این مطلب را ،همین معنایی که پیدا شده،همین معنویتی که پیدا شده است در ایران،همین مسائلی که در ایران پیدا شده،ما می خواهیم این را صادر کنیم.ما نمی خواهیم شمشیر بکشیم و تفنگ بکشیم و حمله کنیم.عراق با ما الان مدتهاست دارد حمله می کند و ما هیچ حمله ای به آنها نمی کنیم.دفاع لازم است.ما می خواهیم که این انقلابمان را،انقلاب فرهنگی مان را،انقلاب اسلامی مان را به همه ممالک اسلامی صادر کنیم.و اگر این انقلاب صادر شد،هر جا صادر بشود این انقلاب،مشکل حل می شود.» (صحیفه امام؛جلد 13،صفحه 90)
«ما اینکه می گوییم باید انقلاب ما به همه جا صادر بشود،این معنی غلط را از او برداشت نکنند که ما می خواهیم کشورگشایی می کنند...معنی صدور انقلاب ما این است که همه ملتها بیدار بشوند و همه دولتها بیدار بشوند...»( صحیفه امام؛جلد 13،صفحه 281)

مگر نه اینکه خاتمی هم همان بیانات امام(ره)را تکرار کرده که صدور انقلاب با زور و شمشمیر نیست و مگر نه اینکه صدور انقلاب با مشی خاتمی ممکن است و نه با مرام کیهان.گردانندگان کیهان در حالی از  تفسیرهای رسانه های غربی از سخنان خاتمی بر آشفته اند که اگر ملاک ارزیابی و حقانیت سخنان مقامات جمهوری اسلامی چگونگی بازتاب آنها در رسانه های خارجی بود که دیگر هیچ مقامی نباید سخن می گفت!اگر کیهان بر می آشوبد که چرا رسانه های خارجی از سخنان خاتمی سوءاستفاده می کنند و باید "توضیح دهد که چرا مواضعی اتخاذ می کند که در آن جز از مخدوش کردن چهره منور نظام جمهوری اسلامی و تائید مواضع خصمانه و اتهامات بی اساس استکبار، چیز دیگری را نمی توان سراغ گرفت؟"خوب است نگاهی نیز به  تفسیرهای رسانه های غربی از اظهارات محمود احمدی نژاد و حتی ارزیابی آنها از سوی رهبران جهان بیاندازد که مبنای ادعاهایشان مبنی بر حمایت ایران از تروریسم و تلاش برای دستیابی به سلاح های هسته ای،سخنان احمدی نژاد درباره نفی هولوکاست و محو اسرائیل است.

اگر مبنای قضاوت کیهان،برداشت رسانه های خارجی است،پس باید انواع اتهام های آنها مبنی بر حمایت ایران از تروریسم را بپذیریم و آنگاه اظهارات مسوولین جمهوری اسلامی را محکوم کنیم و مورد انواع توهین ها قرار دهیم.مبنای قضاوت کیهان در ارزیابی اظهارات خاتمی چیست؟آیا معیارشان را برای نقد اظهارات دیگران نیز بکار می بندند؟


نظر کاربران در مورد این خبر :
حجت
نام :
 
نام خا تمی عشق به ایرا ن است
نظر :
 

نام :
 
مبنای کیهان بخش خوانندگان کیهان می باشند که از کرات دیگر با آنان تماس می گیرند البته طبقات فوقانی موسسه کیهان ماهواره های قوی دارند که با آنان کرات در تماس هستند
نظر :
 

یک شهروند
نام :
 
به نظر من اظهارات بسیاری از دیگر مسولان می تواند در جای خود تشویش اذهان عمومی و افکار دنیا را در پی داشته باشد بعنوان مثال میتوان سخنان احمدی نژاد در مورد وجود یک باند مافیایی در ایران که مسبب مشکلات اخیر در اقتصاد شده را میتوان نام برد.مگر نه اینکه این شخص بالا ترین رده اجرایی یک کشور میباشد.پس اگر قرار است خاتمی مورد بازخواست قرار گیرد قبل از او فکری باید به حال احمدی نژاد نمود.
نظر :
 

نام :
 
زشگفتن رقیب، به سحر در اضطرابم که چه ذوق دارد، آیا چه به خواب دیده باشد
درود بر خاتمی
نظر :
 

نام :
 
خاتمی يک پديده استثنايی در تاريخ مملکت و بهترين رئيس جمهور ايران بوده است. او تنها کسی بود که ثابت کرد ميتوان کار سياسی کرد و به مردم هم دروغ نگوئيم. اميدوارم يکبار ديگر رئيس جمهور شود.
نظر :
 

زهرا
نام :
 
دیگه برای قدر خاتمی دونستن دیره
نظر :
 

ر.ا
نام :
 
درود برسید جلیل القدر سید محمد خاتمی
نظر :
 

مهدی
نام :
 
وظیفه عموم مسلمین مخصوصا مسئولین جامعه ایجاب میکند جنایات واعمال وحشیانه غربیها را مرتباوبدون وقفه به جهانیان اعلام دارند فعلا غربیها بقدری بیچاره ودرمانده شده اند که تنها راه نجات خودرا درتفرقه افکنی میپندارندامید است بیاری خداوند متعال ووحدت امت مسلمان همانند شوروی سابق وصدام ریشه ظلم غربیهاسوخته وبعذاب الهی گرفتار شوند .اری !!روش کیهان دراین راستا محکوم وبحال جامعه مسلمین زیانبار وبنفع غرب جنایت کار میباشد.والسلام علی من التبع الهدی
نظر :
 

صابر
نام :
 
آقای خاتمی من ازطرف تمامی ملت ازشمامیخواهیم که بار ردیگرریاست رادردست بگیرید تابدانیدکه مردم خیلی برترازقبل حامی شماهستند
نظر :
 

علی
نام :
 
درود بر سید بزرگوار خاتمی عزیز حمایتت می کنیم .
نظر :
 

محمد
نام :
 
جهان با نظرات خاتمی دارای صلح و سلامت بیشتری خواهد بود
نظر :
 

نام :
 
انشا ا... آقای خاتمی پست ریاست جمهوری را قبول کنه، آنوقت باز هم این حرفها هست ؟
نظر :
 

علي
نام :
 
پيشنهاد ميگردد كيهان براي محبوبيت خاتمي نظر سنجي كند
نظر :
 

نام :
 
زنده باد خاتمی
نظر :
 

نام :
 
شایستگی آقای خاتمی مدیریت بر جهان آست محبوب تر از خاتمی در ایران نداریم
نظر :
 

علی
نام :
 
خاتمی دوست داریم.
نظر :
 

نام :
 
کاش حداقل با فکر بیشتری سعی در تخریب سردمدار اصلاحات می کردند تا خود تخریب نشوند
نظر :
 

عباس
نام :
 
منظور کیهان از این کارها تخریب این سیدبزرگواراست اما کور خوانده اوقلبها رارهبری میکند
نظر :
 

نام :
 
درست است حر ف خا تمي
نظر :
 

آخرین اخبار
 
Hosting by webramz