|
|
|
آرشیو                      گزارش تصویری: وقايع و رخدادهاي انقلاب اسلامي در تهران                    پورفاطمی: نوه امام نماينده بيت ايشان محسوب مي شود                    سردارجزایری: هرگونه ارتباط با رسانه‌هاي بيگانه جرم قطعي تلقي مي‌شود                    حسن روحاني: چماق اتهام را بر سر منتقدان نکوبيم                    اخبار ویژه جمهوری اسلامی 4 شنبه                    اخبار ویژه آفتاب یزد 4 شنبه                    بشارتی: خوب است يك يا دوروزنامه منتقد وجود داشته باشد                    رئيس كل دادگستري تهران: اگر به مردم ظلم كنيم عواقبش را مي‌بينيم                    تصادف منجر به جرح موسوي لاري                    اطلاعيه دفتر آيت‌الله جوادی آملی درباره اخبار منتسب به ایشان                    عليرضا بهشتي آزاد شد                    همه چيز در باره دندان عقل                    پیروزی پرگل سپاهان برای حرکت به سوی قهرمانی                    عکس: ديدار كانون زندانيان سياسي مسلمان با آیت الله هاشمی                    دادسراي عمومي و انقلاب تهران اعلام كرد:محكوميت قطعی بهزاد نبوي به 5 سال زندانصدور حکم اعدام برای یک متهم حوادث عاشورا                    هاشمي رفسنجاني: پرهيز از افكار افراطي، از ضرورت‌هاي رشد جامعه است                    بیانیه دو تشکل اصلاح طلب درخصوص 22 بهمن                    بیانیه آیت‌الله‌ صافی گلپایگانی                    مهر خبر داد : علیرضا بهشتی آزاد می شود                    ترابی: مسئولان از تريبون‌ها مراقبت كنند تا شعارهاي انحرافي سر داده نشود
چهارشنبه - ۲۱ بهمن ۱۳۸۸

کاردانی به کارشناسی_کارشناسی ارشد
پرستاری مامایی
به همراه کلیه منابع کارشناسی ارشد
http://esina.ir
ارسال خبر به دوستان نسخه مناسب چاپ
چهارشنبه - ۱۰ مهر ۱۳۸۷

ای میل شما اینگونه هک می شود

همکاران سیستم: به نظر مي رسد حرف و حديث ها در مورد هک شدن ايميل سارا پالين، سياستمدار آمريکايي، همچنان ادامه دارد و اين قضيه هنوز فروکش نکرده است.

Computerworld از ديد خاصي به اين مسئله نگريسته است. اين سايت در نوشتاري با عنوان «ايميل ها با شيوه password-reset در خطر هک شدن قرار دارند» و با اشاره به هک شدن ايميل سارا پالين مي گويد: ياهو تنها ايميلي نيست که هکرها به راحتي مي توانند کلمه عبور (password) آن را به دست آورند. Gmail و Hotmail هم به همين مشکل گرفتارند.

در واقع اين نوع ايميل ها به مکانيسم password-reset اتکا دارند و اگر کسي، از username يک کاربر مطلع باشد، مي تواند با استفاده از همين مکانيسم (البته در کنار پاسخگويي به سوال امنيتي) به کلمه عبور کاربر دست يابد. به همين راحتي!!

به گفته Computerworld گزارش هاي متعدد حاکي از آن است که نفوذگران توانسته اند با رخنه به ايميل هايي که از سه سرويس يادشده يعني ياهو، Gmail و Hotmail استفاده کرده اند، به سرعت کلمه عبور کاربران را reset کنند.

آدام ادانول (Adam O'Donnell) مدير شرکت امنيتي Cloudmark در اين خصوص مي گويد rest شدن کلمه عبور به طور خودکار، يکي از قوانين مورد استفاده در Web mail هاي رايگان و پولي است.

معمولاً با استفاده از جستجوي شبکه هاي اجتماعي و ديگر وب سايت ها مي توان به اطلاعات شخصي کاربر که احتمالاً بتواند پاسخ سوال امنيتي ايميل را فراهم کند، دست يافت.

هکري به نام Rubico متهم است که ايميل سارا پي لين را هک کرده است. وي ادعا کرده که براي به دست آوردن اطلاعات مورد نياز خود، فقط 45 دقيقه زمان صرف کرده است.

Rubico از طريق تغيير پاسخ سوال امنيتي ايميل ياهو، توانسته بود کلمه  عبور ايميل را تغيير دهد و آن را از کنترل خانم سارا پي لين خارج سازد.

خبر « هکر احتمالي ايميل سارا پي لين بازداشت شد» که روز 3/7/1387 بر سايت همکاران سيستم درج شد، اطلاعات جالبي در اين خصوص ارائه مي کند.


آخرین اخبار
 
Hosting by webramz