ایلنا:دبيرکل جمعيت فدائيان اسلام گفت: اگر خاتمي در انتخابات حاضر شود به وي راي ميدهم.
محمد مهدي عبدخدايي گفت: آقاي خاتمي انساني اخلاقگرا و خوب است و اگر در انتخابات حضور يابد به وي راي ميدهم.
وي افزود: آقاي خاتمي به دليل سيد بودن امکان راي آوري بالايي دارد زيرا بافت جامعه ايران ديني است و به سيدها احترام خاصي ميگذارد.
عبدخدايي انعطافپذيري شخصيت سياسي خاتمي و بيان رساي وي را از دلايل ديگر رايآوري خاتمي در صورت حضور در انتخابات برشمرد.
دبيرکل جمعيت فدائيان اسلام در عين حال گفت: بزرگترين حسن آقاي خاتمي، آزاده بودن ايشان است اما يکي از عيبهاي ايشان هم آزادمردي بيش از حد ايشان است.
وي با نقل قولي از جان استوارت ميل، فيلسوف انگليسي مبني بر آنکه آزادي تا زماني محترم است که به ديگران لطمه نزند، افزود: آقاي خاتمي مرد آزادهاي هستند اما آزاده بودن ايشان نبايد باعث شود که به حريم ديگران لطمهاي وارد شود.
عبدخدايي درباره شرط اول خاتمي براي حضور در انتخابات که توافق با ملت به سر برنامهها است، گفت: منظور آقاي خاتمي از اين شرط آن است که وامدار کسي نيستم و پاسخگوي کسي به جز ملت نخواهم بود و کساني که در انتخابات براي من فعاليت ميکنند بعدها انتظار خاصي نداشته باشند.
دبيرکل جمعيت فدائيان اسلام درباره شرط دوم خاتمي که امکان اجرا برنامههايش است، گفت: اين شرط تعليق بهمحال است زيرا رييس قوه مجريه است که بايد امکانات اجراي برنامههاي خود را فراهم کند.
عبدخدايي با بيان اينکه رييس جمهور در قانون اساسي دومين فرد قدرتمند کشور است، تاکيد کرد: اگر آقاي خاتمي توان اجراي برنامههاي خود را دارد، بايد بيايد و در غير اين صورت تصميم ديگري بگيرد.