|
|
|
آرشیو                      4 هفته پس از زلزله هائيتي: نجات يك مرد از زير آوار                    گزارش تصویری: وقايع و رخدادهاي انقلاب اسلامي در تهران                    پورفاطمی: نوه امام نماينده بيت ايشان محسوب مي شود                    سردارجزایری: هرگونه ارتباط با رسانه‌هاي بيگانه جرم قطعي تلقي مي‌شود                    حسن روحاني: چماق اتهام را بر سر منتقدان نکوبيم                    اخبار ویژه جمهوری اسلامی 4 شنبه                    اخبار ویژه آفتاب یزد 4 شنبه                    بشارتی: خوب است يك يا دوروزنامه منتقد وجود داشته باشد                    رئيس كل دادگستري تهران: اگر به مردم ظلم كنيم عواقبش را مي‌بينيم                    تصادف منجر به جرح موسوي لاري                    اطلاعيه دفتر آيت‌الله جوادی آملی درباره اخبار منتسب به ایشان                    عليرضا بهشتي آزاد شد                    همه چيز در باره دندان عقل                    پیروزی پرگل سپاهان برای حرکت به سوی قهرمانی                    عکس: ديدار كانون زندانيان سياسي مسلمان با آیت الله هاشمی                    دادسراي عمومي و انقلاب تهران اعلام كرد:محكوميت قطعی بهزاد نبوي به 5 سال زندانصدور حکم اعدام برای یک متهم حوادث عاشورا                    هاشمي رفسنجاني: پرهيز از افكار افراطي، از ضرورت‌هاي رشد جامعه است                    بیانیه دو تشکل اصلاح طلب درخصوص 22 بهمن                    بیانیه آیت‌الله‌ صافی گلپایگانی                    مهر خبر داد : علیرضا بهشتی آزاد می شود
چهارشنبه - ۲۱ بهمن ۱۳۸۸

کاردانی به کارشناسی_کارشناسی ارشد
پرستاری مامایی
به همراه کلیه منابع کارشناسی ارشد
http://esina.ir
ارسال خبر به دوستان نسخه مناسب چاپ
دوشنبه - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸

انتقاد تند حامیان احمدی‌نژاد از مسيح مهاجري

دنیای اقتصاد : همه چیز از یک اظهار‌نظر ساده اما پر سر و صدا آغاز شد. همان اظهار‌نظری که مسیح مهاجری مدیرمسوول روزنامه ‌‌جمهوری اسلامي‌‌در دیدار با هسته مرکزی نسیم 88 بر زبان راند.

مدیر‌مسوول روزنامه‌‌جمهوری اسلامي‌‌که با نگاه به مطالب روزنامه تحت کنترلش مي‌‌توان به انتقاداتی که به عملکرد دولت نهم داشته است پی برد، در این دیدار با بیان این که متاسفانه شاهد این هستیم که در این مدت سعی کرده‌اند از آقای احمدی‌نژاد یک قدیس بسازند گفت: «من اگر در شورای نگهبان بودم بدون هیچ تردیدی و با توجه به عملکرد و ... اعلام می‌کردم احمدی‌نژاد به هیچ وجه شایستگی کاندیداتوری برای ریاست‌‌جمهوری آینده را ندارد.» و این گونه بود که حامیان دولت نهم در برابر گفته‌‌های وی واکنش‌‌های تندي را از خود بروز دادند. اگرچه مدیر روابط عمومي ‌‌‌‌‌روزنامه‌‌ جموری اسلامي ‌‌‌‌‌سعی کرد با گفتن این که آقای مهاجری در روزهای اخیر سخنرانی در سطح کشور نداشته است به ماجرا فیصله دهد، اما نشد و داستان او ادامه پیدا کرد و حتی روزنامه ایران روز گذشته با تهیه گزارشی به نام واکنش به اظهارات هتاکانه علیه رييس‌‌جمهور ضمن مصاحبه با هواداران رییس دولت اصولگرا این گفته‌‌ها را هتاکی نامید و احمدی نژاد را سرباز ولایت خواند.

و در این میان روزنامه دولت تنها نبود که خبرگزاری ایرنا و برنا و پایگاه‌‌های خبری هم چون رجا نیوز و ... هم به کمکش آمدند و هر یک به نوعی به اظهارات مهاجري واکنش نشان دادند. ايرنا گزارش داد مسيح مهاجري در سخناني هتاكانه رييس‌جمهور را دروغگو خطاب كرده و به همين دليل خواستار رد صلاحيت آقاي دكتر احمدي‌نژاد شده است. ايرنا مي‌افزايد: اين سخنان توهين به رييس‌جمهور و قابل پيگرد قضايي است.
به این ترتیب بود که مهدي کوچک‌زاده، نماينده تهران و از حاميان دولت در مجلس طي گفت‌وگويي با ايرنا و در پاسخ به مهاجری گفت که اگر کساني تصور مي‌‌‌کنند با ايراد اتهاماتي به رييس‌جمهور که قابل پيگرد قضايي است، او را از خدمت به مردم غافل کرده و وارد بازي‌‌ها و دعواهاي سياسي آستانه انتخابات مي‌‌‌کنند، بدانند که عشق خدمت به مردم‌‌، احمدي نژاد را وارد اين بازي‌‌هاي فريبکارانه نخواهد کرد و داغ حتي يک اعتراض را نيز به اين سخنان هجو بر دلشان خواهد گذاشت.
به گفته كوچك‌زاده آنها که تصور مي‌‌‌کنند شوراي محترم نگهبان بازي دروغ‌‌هاي سياسي آنها را خواهد خورد و رييس‌‌جمهوري را به دروغگويي متهم مي‌‌‌کنند، آنها که با عدم توجه به مباني و اصول انقلاب طي دوران حاکميتشان، خون به دل ولايت کردند، بايد رييس‌‌جمهور مکتبي و مطيع رهبري را غير پايبند به ولايت معرفي کنند و انتظاري جز اين نيست که هرکس بيشتر در راستاي اعتلاي مباني و اصول انقلاب تلاش کند مورد هجمه‌‌هاي ناجوانمردانه‌تري نيز قرار گيرد.

موسوي تذکر دهد
در همین حال کاوه اشتهاردي، مديرعامل موسسه فرهنگي مطبوعاتي ايران هم در گفت‌وگویش با ايرنا تصريح کرد: ‌تذکر به مسيح مهاجري از جانب آقاي هاشمي‌‌‌رفسنجاني بعيد به نظر مي‌‌‌رسد، اما شايسته است جناب آقاي ميرحسين موسوي با موضع گيري صريح عليه اين اظهارات‌‌، بي اخلاقي و بي‌ادبي را از طرف نزديکان و اعضاي ستاد خود محکوم کنند.

مجلس واکنش نشان مي‌‌دهد!
ولي اسماعيلي، عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس نیز در گفت‌و‌گو با «ايران» اظهارات مسيح مهاجري را وهن آميز خوانده و تصريح كرد: در صورت عدم تكذيب يا اصلاح اين اظهارات، شاهد واكنش شديدي به اين سخنان در صحن مجلس خواهيم بود. نماينده مردم گرمي ‌‌‌در ادامه پرسيد: بر چه اساسي بايد دكتر احمدي‌نژاد رد‌صلاحيت شود؟ به‌خاطر كار و تلاش شبانه‌روزي كه وضعيت سختي را به لحاظ سلامتي براي رييس‌‌جمهور ايجاد كرده يا به خاطر اين‌كه او سرباز ولايت فقيه بوده يا پيروزي در قله‌هاي هسته‌اي؟ وي خاطرنشان كرد: انتساب تهمت دروغگو به آقاي احمدي‌نژاد درحالي مطرح مي‌شود كه رهبر معظم انقلاب به كرات شخص رييس‌‌جمهوري را فردي ساده‌زيست، پاكدامن، با‌پشتكار، متعهد و تلاشگر در جهت احياي ارزش‌هاي انقلاب قلمداد فرموده‌اند و به نوعي وي را مورد تاييد و حمايت قرار داده‌اند. اما شجونی عضو جامعه روحانیت مبارز که پیش از این در گفت و گویی حامیان میرحسین و کروبی را به خاطر مخالفت با گشت‌‌های ارشاد و نوع برخورد آنها، اراذل و اوباش و زنان خیابانی خوانده بود با تاكيد بر اين‌كه تخريب، آن هم از روحانيت خلاف شرع است، در واکنش به انتقادات اخير مسيح مهاجري گفت: احمدي‌نژاد بهترين مقلد رهبري است و در كارهاي خود هيچ گاه از مواضع رهبر انقلاب عدول نكرده است، لذا اين يك دروغ بزرگ است. شجوني در ادامه احمدي‌نژاد را ملتزم به رعايت قوانين و فتاواي امام‌(ره) و رهبري دانست و گفت: احمدي‌نژاد بايد طبق قانون و با استفاده از رهنمودهاي رهبري عمل كند كه اين كار را به بهترين نحو انجام داده و مي‌دهد. لذا آقاي مسيح مهاجري بايد از خود سوال كند كه احمدي‌نژاد در كجا از رهبري جدا شده است و بپرسد كه احمدي‌نژاد كجا به شما توهين كرده كه با او اينگونه مي‌كنيد. و این چنین بود که اظهار نظر منتقدانه مسیح مهاجری به مناقشه‌‌ای دامن زد که روز گذشته اصولگرایان حامي‌‌احمدی نژاد بازیگران اصلی‌اش بودند.


نظر کاربران در مورد این خبر :
نام :
 
معلوم است اصولگرایان عزیز روز نامه کیهان مطالعه نمیکنند تا معنی "توهین" و" هتاکی " را بهتر درک کنند
نظر :
 

نام :
 
صحبتهای آقای مهاجری به هیچ وجه توهین نیست عین واقعیت است
نظر :
 

آخرین اخبار
 
Hosting by webramz