|
|
|
آرشیو                      همه چيز در باره دندان عقل                    پیروزی پرگل سپاهان برای حرکت به سوی قهرمانی                    عکس: ديدار كانون زندانيان سياسي مسلمان با آیت الله هاشمی                    دادسراي عمومي و انقلاب تهران اعلام كرد:محكوميت قطعی بهزاد نبوي به 5 سال زندانصدور حکم اعدام برای یک متهم حوادث عاشورا                    هاشمي رفسنجاني: پرهيز از افكار افراطي، از ضرورت‌هاي رشد جامعه است                    بیانیه دو تشکل اصلاح طلب درخصوص 22 بهمن                    بیانیه آیت‌الله‌ صافی گلپایگانی                    مهر خبر داد : علیرضا بهشتی آزاد می شود                    ترابی: مسئولان از تريبون‌ها مراقبت كنند تا شعارهاي انحرافي سر داده نشود                    پرسپوليس از سد ايران‌جوان بوشهر گذشت                    علی مطهری: مردم تحمل يكديگر را داشته باشند                    عکس: طبیعت زمستانی کلیبر                    برخی مدیران صداوسیمابه دادگاه فراخوانده شدند                    محتشمي‌پور: هيچكس نبايد با روز 22 بهمن قهر كند                    بيانيه حزب اسلامي كار به مناسبت 22بهمن                    بیانیه جالب پیشکسوتان وزنه برداری ایران                    تعابیر نامناسب روزنامه وطن امروز به امام راحل                    تابش: كسي حق بهره‌برداري انحصارگرايانه جناحي از‌٢٢بهمن را ندارد                    تذکر 19 نماینده به وزیر راه                    عکس : برف سنگین در واشنگتن
سه‌شنبه - ۲۰ بهمن ۱۳۸۸

کاردانی به کارشناسی_کارشناسی ارشد
پرستاری مامایی
به همراه کلیه منابع کارشناسی ارشد
http://esina.ir
ارسال خبر به دوستان نسخه مناسب چاپ
جمعه - ۸ آبان ۱۳۸۸

انتقاد لاریجانی از شعار مرگ بر روسيه و چين

ایلنا: علي لاريجاني كه روز گذشته به مشهد رفته بود، درمراسم کلنگ زنی و بازدید از پروژه‌های شهرداری و بازسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) حضور يافت.

رئیس مجلس به اتفاق نمایندگان قم در مجلس، استاندار، شهردار و رئیس شورای شهر و تنی چند از مقامات محلی از پروژه توسعه اطراف حرم حضرت معصومه بازدید به عمل آورد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاح و بازدید از پروژه های عمرانی شهر قم در جذب سرمایه گذاری در این شهر تاکید کرد. لاریجانی با بیان اینکه هر چند قم مرکز معرفی اهل بیت(ع) است؛ افزود: اما این امر نباید مانع از فراهم کردن بسترها و ظرفیتها برای جذب سرمایه گذاری در این استان شود.
وی با اشاره به اقدامات عمرانی صورت گرفته در شهر قم طی یک سال اخیر، اظهار داشت: مفتخریم که در دهه کرامت شاهد افتتاح و کلنگ زنی تعداد دیگری از پروژه های عمرانی در استان قم هستیم.
رییس مجلس خاطر نشان کرد: شرایط قم به عنوان یک مرکز مذهبی در کشور حرکت توفنده‌ای را برای باز سازی و توسعه می طلبد و اقدامات صورت گرفته تا این زمان نباید منتی برای مردم این شهر باشد.
نماینده مردم قم با اشاره به مشکلات آب آشامیدنی در شهر اظهار داشت: مساله آب قم یک موضوع اساسی بود که خوشبختانه روی کانال پر تحرکی افتاده و مدیران این شهر مستمرا این موضوع را پیگیری می کنند.
وی با اشاره به پروژه حرم تا حرم و کلنگ زنی آن در آینده نزدیک گفت: این پروژه به خاطر حمایت مالی رنج می برد؛ اما خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته امیدواریم در آینده نزدیک این پروژه نیز استارت زده شود.
رئیس مجلس با بیان اینکه کار گروهی برای ساماندهی و طراحی پروژه‌های عمرانی در قم تشکیل شده است، خطاب به مسئولین اجرائی در این استان اظهار داشت: این ظرفیت می‌تواند مجموعه حرکت‌های عمرانی را پشتیبانی کند.
لاریجانی خاطر نشان کرد: مجموعه اقدامات صورت گرفته باعث شد قم از یک وضعیت اقتصادی با یک استراژی مناسب برخوردار شود. هرچند تاکنون قم به عنوان یک مرکز مذهبی شناخته می شد، اما از این پس باید در بخش صنعتی در این منطقه نیز بسترسازی‌های لازم صورت گیرد.

** حضور امام رضا (ع)، منجر به ایجاد یک پایگاه فکری در کشور ما شد
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به میلاد امام رضا(ع) این مناسبت فرخنده را به حاضرین در جلسه و ملت ایران تبریک گفت و اظهار داشت: حضور امام رضا (ع)، در ایران منجر به ایجاد یک پایگاه فکری در کشور ما شد.
وی با اشاره به اقدامات امام رضا در معرفی دین اسلام و تشیع تصریح کرد: امام رضا(ع) به خوبی توانستند در پایگاهی که در ایران ایجاد کرده بودند، در جهت نشر افکار تشیع بهره بگیرند به نحوی که ما نظیر آن را در ایران نداشتیم.
لاریجانی با بیان اینکه امروز این افکار در حوزه علمیه قم دنبال می شود، گفت: این برای کل بشریت افتخار آمیز است که در حوزه علمیه قم افکار اسلامی معرفی و منتشر می شود.
لاریجانی با اشاره به حدیث سلسله الذهب امام رضا(ع)، اظهار داشت: از این حدیث دو مفهوم اساسی برداشت می شود، یکی اینکه در زندگی فردی و اجتماعی به غیر خدا اتکا نداشته باشیم و دیگری مفهوم ولایت است که چنانچه کسی که بخواهد رستگار شود راه آن فهم توحید واقعی از طریق ولایت است.
رئیس مجلس در ادامه با بیان اینکه این مفاهیم اساسی در حوزه سیاست نیز مورد توجه قرار گیرد، تاکید کرد: امام خمینی (ره) به عنوان بنیانگذار جمهوری اسلامی در شعار نه شرقی نه غربی این مفهوم را به خوبی متجلی کردند.

**خط زدن شعار مرگ بر آمريكا چه معني دارد؟
وی در ادامه با انتقاد از برخی حرکت‌ها در کشور، افزود: این چه معنی دارد که روی شعار مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل خط می‌زنیم. بهتر است کسانی که تلاش می‌کنند برخی شعارها را به سمت روسیه و چین ببرند، توجه خودشان را به آمریکا و اسرائیل به عنوان دشمنان شناخته شده ملت قرار دهند، چرا که سابقه دشمنی آنها در طول تاریخ برای ما روشن است.
لاریجانی با اشاره به حادثه تروریستی سیشتان و بلوچستان اظهار داشت: در شرایط کنونی نیز این حرکت ادامه دارد و بررسی اسناد نشان داد که آمریکائی‌ها در این حرکت دست داشتند.
رئیس مجلس با اشاره به در پیش بودن 13 آبان در شناخت منطقه و حوادث پیرامونی آن تاکید کرد و گفت: صدای مبارزه با امریکا صدای استقلال و پایداری ملت ایران است.
لاریجانی افزود: باید توجه داشت مسائل کشور ما از طریق درایت نسبت به حوادث داخلی منطقه ای و پیرامونی و این هدف بدست نمی آید، مگر با پیروی از راه امام و توجه به نقش ولایت فقیه در کشور.
**حضور سرمایه‌گذاران در بخش خصوصی ضروری است
لاريجاني همچنين در مراسم افتتاح 8 پرو‍‍ژه ورزشی در جمع مسئولان هیئت‌های ورزشی استان قم، حضور سرمایه‌گذاران در بخش خصوصی را ضروری دانست و گفت: باید با دخیل كردن بخش خصوصی در این امر مشكلات ورزش كشور را رفع كرد.
وي افزود: به هر اندازه در امر ورزش سرمایه‌گذاری كنیم، هزینه نیست و باعث توانمندكردن جامعه برای پیشبرد و رسیدن به اهداف خواهد شد.
وی با بیان اینكه سلامت جسم و روح جوانان یك امر ضروری است و برای توسعه كشور نیز نیازمند جوانان كشور خواهیم بود، اظهار داشت: كشور توسعه یافته به كشوری گفته می‌شود كه از افرادی توانمند و پرنشاط بهره ببرد كه باید به آن توجه داشته و در این زمینه كوشید.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینكه ورزش باعث شادابی در انسان‌ها می‌شود گفت: ورزش عاملی است كه روحیه انسان‌ها را ارتقا داده و وقتی ملتی نشاط داشته باشند تمامی مسائل و مشكلات رفع خواهد شد.
به گزارش خانه ملت وی با اشاره به مشكلات ورزش قم گفت: سرمایه گذاری مناسبی در موضوع ورزش استان صورت نگرفته است و باید برای این منظور سرمایه‌گذاری‌ها را بیشتر كرد.
لاریجانی به اهمیت سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی در امر ورزش اشاره كرد و گفت: بخشی از سرمایه‌گذاری‌ها توسط دولت انجام شده است و طبیعی است كه تمامی مشكلات با سرمایه‌گذاری‌ها توسط دولت محقق نخواهد شد.
نماینده قم افرود: باید از ظرفیت بخش خصوصی در این زمینه بیشتر از گذشته استفاده كرد و با ارائه برنامه و طرح در برنامه پنج سال نیز به امر ورزش و توسعه فضاهای ورزشی توجه داشت.
وی اظهارداشت: نباید تنها به فكر ظرفیت‌های دولتی باشیم و باید بخش خصوصی را ترغیب كرده و وارد عرصه كنیم. امروزه خیلی از افراد هستند كه می‌خواهند سرمایه‌گذاری كنند كه باید با ارائه تسهیلات به آنها این امكان را برایشان فراهم كنیم.
رئیس مجلس خاطر نشان كرد: البته برخی افراد در دولت هستند كه همچنان مخالف سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در تمامی زمینه‌ها هستند كه باید افكار آنها تغییر كند.


آخرین اخبار
 
Hosting by webramz